hétfő

32. Fejezet

Sziaztok

Eljutottunk ide is. Ma van pontosan egy éve hogy a blog elindult. Számomra ez az év nagyon gyorsan elment. Annyi mindent kaptam tőletek és ezekért hálás vagyok. Köszönöm annak a 64 rendszeres olvasónak és az azoknak akik csak egy fejezetet is olvasta hogy itt voltak ezalatt az egy éve alatt. Köszönöm azoknak akik komikat írnak. Sosem gondoltam hogy ide eljutok és ennek már egy éve. Hogy repül az idő. Nagyon hálás vagyok nektek a barátnőimnek és a testvéremnek mert ha ti nem lennétek akkor már biztosan nem lennék itt. A blog egy kicsit megváltozott remélem tetszik nektek. 
Hoztam nektek egy kis meglepetést ami nem más mint egy hosszú fejezet amiben sok minden lesz. Remélem most is megírjátok a véleményeteket akár csak az elmúlt évben.








32. Fejezet.

Olyan, mint egy kislány mesebeli álma. Aki ugyan elveszítette a szüleit és sokat csalódott az életben, mégis most megtalálta a hercegét. Mert kislányként mert álmodni, és ezt az álmot mindig is megtartotta. Nem számított, mi állt az útjába. Mert az álmok mindig is benne élnek, ahogy mindnyájunkban is és ha elég kitartóak vagyunk akkor azoknak ha nem is mindegyike, de egy része biztosan valóra válik. 

Mertem álmodni egy olyan jövőről melynek egy részletét sem mertem elhinni, hogy valóra válhat. Mégis megtörtént. Itt állok a bronzvörös hajú herceggel, aki ugyan nem is herceg és még csak lova sincs, mégis számomra ő a tökéletes. Ha vele vagyok, úgy érzem, bármire képes lehetek, amit csak szeretnék. Mert nincs akadály, amit ketten ne tudnánk elhárítani. Fel tudta nyitni a szemem, hogy annak ellenére, amit érzek, nem vagyok egyedül. Annyian vannak, kik mindent feladnának értem akárcsak én értük.

Szeretem Edwardot minden lehetséges módon. Életem már az övé és ezt egy cseppet sem sajnálom. Mindazok ellenére mi állt közöttünk és még mennyi minden fog. 

Boldogan bújtam oda menedéket nyújtó karjai közé. Éreztem kezem alatt a drága kiváló öltöny puha anyagát. Oly tökéletes akár csak ő. Fejemet felemeltem, hogy szemébe tudjak nézni. Csillogó arany szempárok boldogan és egyben kíváncsian néztek le rám. Rámosolyogtam majd elhúzódtam tőle, hogy táncolni tudjunk. Lágyan lépkedve jártuk be az egész termet miközben egymás szemeibe néztünk. Nem kelletek hozzá szavak, hogy kifejezzük mit is érzünk pontosan. A szemeinkben ugyanis fellelhetőek voltak azok. A szám egyre gyorsult és ezzel együtt a szívem dobogása is.
Bárhol is legyetek anya és apa. Tudjátok, hogy szeretlek titeket. És köszönök mindent. – Néztem fel ámde egy apró könnycsepp hullott ki szemeimből, amit Edward lágyan le is csókolt.
Edward szemszöge:

Életem szerelmével a karomban jártuk végig az egész termet kizárva a körülöttünk lévő embereket. Vajon ilyen érzés az, amikor valaki megtalálja a társát? A másik felét? Mert ha ez az, akkor ennél boldogabb már nem lehetek. Bella a menyasszonyom és mindentől meg fogom óvni bármi is történjen. Nem hagyom, hogy újra elszakítsanak. 

Nem tudtam betelni a látvánnyal. Annyira csodálatos és az enyém. Ezentúl semelyik hímnek nem fogom engedni, hogy akár csak egy kicsit is, de közeledjen felé. Szeretem olyan nagymértékben, hogy azt elmondani sem lehet. 

Oly csodásan fest akár csak egy hercegnő. Az én hercegnőm, akit soha többé nem engedek el, ha csak nem ő kér meg rá. A teremben lévő vámpírok gondolatai mindarról árulkodtak, hogy Bella milyen gyönyörű is. Míg családom gondolatai voltak a leghangosabbak vagy legalábbis én azokat hangosabbak halottam. Esme, Carlisle karjaiban volt és zokogott, de a boldogságtól. Számára Bella a lányát jelentette és az, hogy végre megtaláltam a páromat egy életre olyan nagymértékű boldogsággal töltötte el, hogy azt sokan el se bírnák. De Esmének olyan nagy szíve volt, mint senki másnak.
Alice és Jasper szintén összeölelkezve álltak Esméék mellett és boldogan néztek minket. Alice imádta Bellát és most csak még boldogabb lett. Alice állt hozzám mindig is a legközelebb és most végre sok évnyi boldogtalanság után olyannak látott, mint amilyenek már régóta szeretett volna. Jasper pedig Bellát az ő húgának tartotta, és mint az oly keveseknek sikerült Bella elnyerte Jasper szeretetét. Hiába volt előbb ott Rosalie, Jasper még Bellát tartotta igazi testvérének és bármit megtenne érte. Ő az, akire bármikor rámerném bízni Bellát. 

Rosalie szorosan bújt Emmetthez és minket néztek hatalmas mosollyal az arcukon. Akár csak a többieknek nekik is ugyan az volt a gondolataikban. Rosalie szerette Bellát, mint a testvérét ahogy Emmett is. Ők úgy gondolták, hogy Bella eddig is hozzánk tartozott és most már hivatalosan is velünk lesz. 

Amikor megtudtam, hogy Tanya Davel van, először meglepődtem, majd nagyon örültem neki. Jó hogy ő is megtalálta azt, akit szeret mindénél és mindenkinél jobban. Figyelmemet a karjaimban lévő angyalra fordítottam, majd boldogan merültem bele azokba a csodás szempárokba. 


Bella szemszöge: 

Amint a tánc véget ért Edward megcsókolt hosszan és lágyan. Többet akartam vágytam az érintésére, de tudtam most van ennél sokkal fontosabb dolgom is. 

- Menjél csak – nézett oldalra egy pillanatra Edward ahol Aro állt, felém nyújtotta a bal karját. Edward nyomott egy gyors csókot ajkaimra, majd elindultam Arohoz. Megfogta a kezem, majd felvezetett a lépcsőn, hogy így a három vezető mellet álljak. 

- Köszönöm, hogy ennyien eljöttetek az Izabella számára tartott rendezvényre. Ez a nap nem csak az ő számár a fontos hanem mindannyiunk életét befolyásolhatja. Mint azt mindenki tudja fivérem és a felesége már nem lehet velünk, de itt hagytak nekünk egy csodálatos vámpírt. Ő az, aki képes megváltoztatni mindent és mindenkit.

Ma van pontosan 50 éve, hogy a mi Bellánk velünk van. Ezen alkalomból pedig szeretnénk, ha elfogadná a negyedik trónt itt mellettünk, és az ezzel járó felelősséget, hogy velünk együtt irányíthassa a vámpírokat. Hiszek abban, hogy ha valami folytán nem tudnánk tovább a vámpírokat irányítani ő képes lesz rá. Oly sok vámpír életét változtatta már meg, és tudjuk, hogy bármire képes – Aro szavai oly nehezen nyomták lelkemet, hogy nem tudtam értelmezni mondatainak súlyát.

- Talán egyszer majd valamilyen okból kifolyólag én, és fivéreim nem leszünk képesek veletek lenni és irányítani mégis kell, hogy legyen valaki akinek tiszta szíve éles esze és nemes lelke irányítani tudjon egy olyan világot melynek létezése titoknak kell hogy maradjon. Tudjuk, hogy lesznek sokan, kik életünkre törnek, ahogy a tiedére is. Sokan vannak és lesznek is kik életüket adnák érted és ez az, amit mi sosem tudtunk megszerezni. A hűség nem elég ahhoz, hogy biztonságba légy. Olyan barátokra tettél szert, akiket csak szíved tisztasága nyerhet meg – Cairust Marcus váltotta fel.

- És habár mindent megfogunk tenni annak érdekében, hogy veled és családunkkal legyünk eljön, az idő mikor már sajnos nem lehetünk itt, hogy irányítani tudjunk, de addig is mindent megfogunk tenni hogy egy napon te legyél az, aki irányít egy olyan népet melyben gonoszok és jók egyaránt lesznek. – Szemeimben könnyeim helye megszáradni készült, de ideje sem marat, ugyanis bácsikáim szavai hallatán szívem eszeveszett vágtába kezdett. A félelem melyet az okozott, hogy vajon jó vezető leszek e? És a boldogság, amit az okozott, hogy felkértek, egymással vetekedett. Testemet ismét elöntötte az a kétségbeesett érzés, hogy a szüleim vajon mit tennének a helyemben. Mégis valamilyen hang belülről azt súgta, hogy ezt a döntést nekem kell meghoznom még akkor is, ha sok minden múlik ezen. Olyan vámpírok életéről fogok döntetni, akiket nem ismerek, és a félelem, hogy talán rossz döntést hozok egyre jobban eluralkodott rajtam. Lassan indultam el bizonytalan léptekkel a bennem dúló érzelmek miatt, majd középre álltam és a vámpírokkal szembe fordultam, akik kíváncsi tekintettel várták válaszomat. Nagy levegőt vettem miközben mellkasom megemelkedett. Úgy éreztem, hogy a rajtam lévő fűző szorít és megfulladok. A pánik egyre nagyobb lett mégis erőt vettem magamon. Testem és lelkem megnyugodni látszott miközben erőt merítettem a családom és szerelmem biztató tekintetéből. Ajkaim szétnyíltak és a szavak melyek fejemben még határozatlanul hangzottak most oly erősnek és határozottnak tűntek, hogy egy apró mosoly jelent meg ajkaimon.

- Én Izabella Swan Volturi megesküszöm, hogy minden erőmmel azon leszek, hogy a legjobb döntéseket hozzam, melyek egyaránt megfelelnek vámpírnak és embernek. Sosem hagyom cserben családomat és mindig ésszerűen döntők lelkemre és szívemre hallgatva mások sorsáról. Mindent meg fogok tenni, hogy készen álljak mikor nekem, kell átvennem a vezetést. – Hangom utolsó rezdülése hallatszott a teremben majd csend lett. Tudtam, hogy ez a csend nem szomorú vagy komor. Mindenki szavaimat mérlegelte. Edward mosolya azonban levakarhatatlan volt csábos ajkairól. Minden egyes percben éhezem csókjaira így most is karjaiba rohannák, hogy addig csókozhassam, míg meg nem halok levegőhiányban, de tudtam, hogy ez most helytelen lenne, és hogy majd utána annyit leszek, vele amennyit szeretnék. Abban biztos voltam, hogy elválasztani nem tudnak minket. Sosem hagynám el Edwardot többet még annak ellenére, sem hogy az a szemét még mindig engem akar. Mert tudom, hogy sokan vannak mellettem és segíteni fognak abban, hogy legyőzzem azt, aki elvette mellőlem a szüleimet. Jobb oldalt Jane jött fel a lépcsőn, karján egy fekete ruha volt és kezeiben pedig egy szintén fekete doboz. Arohoz lépett, aki elvette a ruhát és a dobozt majd odajött hozzám
.
- Ezen túl minden testőrnek mesternek kell szólítania és ugyan az a tisztelet jár neked, mint nekünk is. Minden áron védeniük kell téged és követni a parancsaidat – sorolta Aro mindazt, amit tennem vagy tenniük kell miközben a fekete ruhadarabot átadta, ami mint kiderült egy ugyan olyan köpeny, mint amilyet ők is viseltek. A köpeny bársonyos tapintására megborzongtam a jóleső érzéstől. A bal oldalán pontosan ott ahol a szívem is van a Volturi címere élénkvörös színnel mely figyelmeztetően hat mindenkire, aki csak egy pillantást is vet rá. Ez a címer csak a három vezető köpenyén volt. - Ezen túl a palotát sohasem hagyhatod el a köpenyed és egy őr nélkül sem. - Aro hangja hivatalos volt, majd mikor bekötötte a köpenyt a nyakamnál ismét azon a meleg és szeretetteljes hangon szólalt meg, mint ahogy mindig is szokott velem beszélni. – Most már te vagy a legfontosabb és nem fogjuk hagyni, hogy bajod, essen. – Ebben teljesen biztos voltam hisz eddig is úgy vigyáztak rám, mint valami ritka kincsre. Lassan nyitotta ki a fekete dobozt melyben egy gyönyörű ezüst nyaklánc volt. Egy nagy C betű amin egy valamivel kisebb V és alatta lógott egy ovális karika minek kétoldalt a szélén gyönyörűen csillogó kövek voltak, és egy B betűt fogtak közre. Megbabonázva néztem az égszert, olyan gyönyörű volt.

- Ez még régen az édesapádé volt, de kiegészítettük még egy betűvel, ami a te neved kezdőbetűje. Remélem tetszik. 



- Hát persze, hogy tetszik. Mindig viselni fogom – mondtam meghatódottan, hiszen ez felidézte ismét szüleim emlékét.

- Ennek nagyon örülök. Most pedig akkor induljon a mulatság a te tiszteletedre – fordult felém miközben kezét hátamra simítva noszogatott, hogy menjek.

- Köszönök mindent – megöleltem mind a hármójukat majd Edwardék felé mentem. Sokszor megállítottak, hogy gratulálhassanak, amit én boldogan fogadtam. Nagy nehezen a sok gratuláció után, ami nem csak arra vonatkozott, hogy én is vezető lettem, hanem arra hogy eljegyeztek, végre a Cullenékhez mehettem. Ám mikor végre Edwardhoz érhettem volna egy test csapódott nekem és szorosan megölelt.

- Kérlek, többet ne csinálj ilyet. – Lépett egyet hátra Alice.  

- Soha többet, ígérem. – Mosolyogtam rá majd a mögötte lévőkre néztem. Mindenki boldog volt legalábbis ezt tanúsította az arcukon lévő mosoly. Edward odajött hozzám, majd lágy szerelmes csókot nyomott ajkaimra, ami ugyan nem tarthatott sokáig, mégis úgy éreztem, hogy ennél boldogabb már nem is lehetnék. Átkaroltam Edward derekát, míg ő a vállamat átkarolva húzott magához közel.

- Sajnálom, hogy elaltattalak titeket, de csak így tudtam eljönni anélkül hogy meginogtam volna. 

- Miért nem szóltál arról, hogy üldöz az, aki megölte a szüleidet? – Nézett rám kérdőn Carlisle. Szemeiben komolyságot volt, ám haragot, mire számítottam nem láttam. Szerettem volna mindig is ezt a titkot megtartani, de nem lehetett. Mindig küzdeni fogok, hogy a szüleim gyilkosa meghaljon.

- Úgy gondoltam jobb, ha sosem keverlek titeket bele. Velem semmi sem egyszerű. Miattam majdnem Jasper is meghalt. Sosem tudtam volna többet Alice szemébe nézni. Nem tudnám elviselni, hogy valaki miattam, haljon meg. Úgy éreztem jobb, ha feladok mindent és otthagylak titeket. – Fejemet lehajtottam, mert nem mertem szemükbe nézni. Biztos voltam benne hogy Jasper elmondott nekik mindent. Egy kéz ért az államhoz majd kényszerített, hogy felnézzek. A kéztulajdonosa pedig nem más volt, mint Jasper. Nagy mosollyal az arcán nézett rám.

- Sose bánkódj olyan miatt, ami nem történt meg. Most már nem fog senkinek semmi baja esni. Itt vagyunk és vigyázni fogunk rád. – Mondta mire kibontakoztam Edward kezei közül majd Jasperhez bújtam. Kellemes vanília illata azonnal megnyugtatott. Olyan kapcsolata alakult ki köztünk, mintha valóban testvérek lennénk. Nem akartam elengedni, mert féltem, hogyha elengedem, elmúlik ez a nyugodt érzés. 

- Most hogy te is a vezetők egyike lettél, lehetetlen, hogy bármi bajod is essék. A vámpírok, akik itt Volterrába élnek, nem hagyják, hogy az egyik vezetőnek valami bántódása essék. – Mondta Carlisle amiben igazat is adtam neki. Azonban én nem attól féltem, hogy nekem esik bajom, hanem attól hogy a többieknek. Akár azoknak, akiket szeretek vagy azoknak, akik védenek. Kibontakoztam Jaspar karjaiból.

- Sosem attól féltem, hogy nekem esik valami bajom, hanem attól hogy nektek vagy valaki másnak miattam. De most nem szeretnék erről beszélni. Majd a bál után megbeszélünk mindent. Most pedig azt szeretném, ha mindenki jól érezné magát. – Mosolyodtam el miközben a sok aggodalmat és negatív érzelmeimet mélyen elzártam magamban. Nem akartam, hogy ez az este boldogtalanul teljen el egy olyan vámpír miatt, aki már annyi keserűséget okozott.

- Nos, ez esetben hölgyem, megtisztelne azzal hogy velem táncol ? – Fordult Carlisle Esme felé és közben meghajolt.  Esme arcán nagy boldog mosoly jelent meg, majd kezét Carlisleéba tette így indultak a táncparkett felé. 

-Na, táncolunk cica? – fordult Emmet Rosalie felé hatalmas vigyorral az arcán. 

- Te miért nem tudsz olyan udvarias lenni, mint Carlisle? – Csapta tarkón férjét, amit nem bírtam ki mosolygás nélkül. 

- Ugyan cica ne legyél már ilyen. 

- Igazán lehetnél egy kicsit jobb modorú – mondta Rosalie, majd elment Emmett meg ment utána. Emmett sosem fog megváltozni.

- Mi is megyünk táncolni, szívem? – Nézett kérdőn Alice Jasperre. 

- Persze menjünk. – Edwarddal ketten maradtunk 

Csak álltam szorosan Edwardhoz bújva és néztem a vendégeket. Nem akartam ennél többet csinálni. Olyan békés és nyugodt volt így minden. És olyan furcsa akár csak a vihar előtti csend. Jelen pillanatban boldog voltam. Hisz minden olyan tökéletes volt. Nem zavarta meg semmi. Edward mellettem volt, mint a vőlegényem, a vezetők egyike lettem és mindkét családom velem volt. 

Valóban nyugodt volt de ez meddig fog tartani. Mi lesz később? Edwardék vissza fognak menni Forksba nekem pedig itt kell maradnom. Vajon ezt hogy tudnánk megoldani? Én nem akarom, hogy elhagyja a családját miattam. De én sem mehetek oda. Vajon olyan erős lenne a kapcsolatunk és a szerelmünk egymás iránt, hogy kibírná azt a nagy távolságot? Képes lennék nélküle élni? Nem. Már oly nagymértékben tartozik hozzám, hogy nélküle nem tudnák élni. Tudván hogy a főbb akadályok eltűntek, és senki sem ellenzi szerelmünket, minden olyan másnak tűnt, nem kellet érzelmeimet visszafognom és az ahogy Edwardhoz kötődtem olyan szilárd kötelék lett, hogy az elszakítása lehetetlen és ha mégis sikerülne, abba belehalnék. Mégis most nem akartam ezekre gondolni. Ki akartam élvezi minden egyes pillanatot, amit vele tölthetek. 

Fejemet lassan felemeltem mellkasáról, majd egyenesen szemeibe néztem. Nem szóltam semmit sem, csak ajkaira nyomtam enyémet. Lágyan, lassan csókoltam minden szerelmemet és szenvedélyemet beleadva. Nem volt több visszafogottság és rejtőzködés. Ezentúl akkor csókolom meg, mikor szeretném, mert ő az enyém, ahogy én az övé vagyok. Kezeimet összekulcsoltam az övéivel, majd elszakadtam édes ajkaitól. Homlokomat övének döntöttem és csak élveztem a nyugodt perceket miközben lélegzetem-próbáltam normalizálni szívem heves dobogásával együtt. 

Lassan eltávolodtam tőle, majd még egy utolsó pillantást vetettem a vendégekre és elkezdtem magam után húzni Edwardot. Nem érdekelt, hogy ki lát meg és az sem, hogy ki mit gondol. Csak az, hogy Edwardal lehessek. 

- Hová megyünk? – Suttogta fülembe, mikor más a folyosón voltunk. Megborzongtam hangjától és nagy mosoly kúszott arcomra.  A csendet magassarkúm kopogása zavarta csak meg, de most az sem tudott érdekelni, csak hogy minél gyorsabban oda érjünk. 

Megállva a szobám ajtaja előtt egy percig elgondolkoztam és megborzongtam a gondolatra, hogy mi is fog történni a következő pár percben. Nagy levegőt vettem miközben ismét elmosolyodtam majd kezemet kilincsre téve lenyomtam azt. Amint beértünk becsuktam az ajtót majd, nekidőltem, így pont Edwarddal szembe kerültem. 

Lassan lépkedtem hozzá egyre közelebb, miközben végig szemeibe néztem. Már pontosan értette, hogy mit szeretnék, és amit szemeiben láttam ő is nagyon szeretné. Kezeimet mellkasára tettem ahonnan nem hallatszott szívének dobogása mégis egyre gyorsabban emelkedett mellkasa a számára szükségtelen levegővételtől. Felnéztem rá majd nyújtózkodva ajkaimat az övére illesztettem. Olyan lágyan csókolt és szeretettel csókolt.  Így akartam itt maradni mindig vele ilyen boldogan. Edward keze lassan egyre lejjebb csúszott a hátamon. Kezeit a fűzőbe akasztotta és elkezdte kibontani. Csókunkat nem szakítva meg oldotta ki ruhámat, ami azonnal le is esett így már nem takarta testemet.  Szorosan tartott miközben közel vont magához. Letoltam a zakót válláról, mely halk puffanással ért földet, majd elkezdtem ingét kigombolni. Nem siettünk sehová ki akartunk minden percet élvezni, amit együtt tölthetünk. 

Annyira szerettem az előttem álló férfit és ezt meg akartam neki mutatni minden egyes érintésemmel. Azt akartam, hogy tudja, örökké őt fogom szeretni és semmi nem állhat az utunkba. Lágyan alig érintve simítottam végig meztelen hátán. Minden egyes négyzetcentimétert bebarangolva. Lassan lépkedtünk az ágyhoz majd lágyan vigyázva rám mintha törékeny lennék az ágyra döntött és felém feküdt. Szemeimbe nézve mondott el mindet úgy hogy nem kellettek hozzá szavak. A tettek és az érzések mondták el mit érzünk egymás iránt. Érezni akartam, ahogy szeret, érezni akartam, ahogy elveszi testem és lelkem. Ajkai nyakamat ostromolták, lágy csókokat hintve rá. Kezével oldalamat simogatta majd feljebb emelve hátamat kikapcsolta melltartómat és lassan lehúzta rólam. Nem éreztem mást, csak boldogságot ebben a pillanatban. Szája nyakamról egyre lejjebb vándorolt fokozva ezzel a bennem lévő vágyat. Ajkai először kulcscsontomon időztek el majd lassan lejjebb haladt, hogy melleimet kényeztethesse. Halkan nyögdécseltem minden egyes érintésénél. Kezeimet nadrágjához vezettem ahol kioldottam az övet majd levettem róla a nadrágot egy kis segítséggel. Edward nagy mosollyal feküdt vissza rám, hogy tovább kényeztessen. Kezei mindenhol bejárták testemet ezzel fokozva a már így is hatalmas vágyat iránta. Ajkai testemet csókolgatták, míg én hátát simogatva minden egyes izom rezdülését éreztem, ahogy mozgott. Lassan húzta le rólam az utolsó ruhadarabot miközben szemeit mélyen az enyémbe fúrta. Most már nem állt semmi közöttünk. Lassan helyezkedett el felettem, míg én csípőjére kulcsoltam lábaimat. 

- Nagyon szeretlek – suttogta ajkaimba szenvedélyesen.

- Mindennél jobban – vallottam be érzéseimet majd, úgy ahogy ajkainkat, testünket is összeillesztettük. Ez érzés, ami akkor átjárt leirthatatlan volt. Egésznek éreztem magam, olyannak, aki bármire képes. Aki képes a legsötétebb félelmeit is legyőzni, mert erős. Minden szerelmemet és szenvedélyemet beleadva csókoltam Edwardot miközben testünk lágyan ringatózott. Szavak híján is értettük egymást mintha már évezredek óta együtt lennénk. Nem a vadság volt az, ami hajtott minket, hanem hogy megmutassuk, mennyire szeretjük egymást. Még akkor is, ha azt már mind a ketten tudtuk. Edward szemembe nézett oly mélyen hogy megbűvölt tekintete. Kizárt mindent. Minden jót és rosszat. Nem számított mi volt vagy mi lesz, csak az, hogy mindent együtt fogunk csinálni bármi is történjék. Egyszerre egymás szemébe nézve értük el a gyönyör kapuját.  

A szoba csendjét hangos lélegzetvételünk zaja szakította csak meg. Egymás karjaiban szorosan összebújva feküdtünk. Nem vágytam többre ennél a pillanatnál. Mert ez tökéletes volt. Mint egy mesebeli álom. Edward szorosan ölelt teljesen magához szorítva. Forró testemet lehűtötte hideg bőre.

- Mi lesz most, hogy én is a vezetők egyike lettem? Hogy fogjuk ezt megoldani? Én nem akarlak elszakítani a családodtól, de én sem mehetek el. És úgy érzem, nem bírnám ki minden nap a közelséged nélkül. Egy óceánnyi távolság választana el minket egymástól és az túl nagy. Hogy fogjuk mindezt megoldani? – Nem akartam elrontani ezt a pillanatot, de muszáj volt megkérdeznem. 

- Én se bírnám ki nélküled. Számomra már egy perc is soknak tűnik, mit nélküled töltök. Nagy büszkeség az, hogy az én menyasszonyom a Volturi egyik vezetője és nem lennék képes elszakítani téged innen, hisz tudom neked itt a helyed. Itt vannak a barátaid, akik szeretnek, és mindig megvédenek. Szeretem a családom hisz sok mindet köszönhetek nekik. De én már megtaláltam azt, akivel le akarom élni az örökké valóságot. – Szemeit mélyen enyémbe fúrta, hogy nyomatékosítsa szavait. De erre nem volt szükség. Hangja oly tisztán csengett, hogy kétséget sem volt őszintén mondja. Mégis szívem összeszorult a gondolatra hogy elszakítsam a családjától és be kell vallanom nekem is nagyon hiányoztak volna. Ők már nekem is a családom. De akkor mégis mi a legjobb megoldás? 

- Nem kérhetem, hogy válasz köztem és a családod közt. Sosem tennék ilyet. 

- Tudom, hogy nem tennél ilyet és nem is kell tenned. Döntöttem. A szívem, a testem, és a lelkem hozzád húz. Már te vagy a jövőm. És hálás vagyok nekik mindenért, amit tettek értem, de ők is pontosan meg fogják érteni döntésem okát. – Szavai hallatán könnyek gyűltek szemeimbe, amik szép lassan folytak le arcomon. Furcsa érzés volt ez a sok szeretet és szerelem. Úgy éreztem, hogy szívem színültig van, és már nem bírok el többel, de mindig ahányszor csak Edwardra nézek, erősebb leszek és elhiszem, hogy mind ez velem történik. Mert lehetek én is boldog. És ezt a boldogságot senki sem veheti el tőlem. 

Edward hozzám hajolt, majd lágyan ajkaival felitatta arcomon lefolyó sós könnycseppeket. Szemeimbe nézet, elmosolyodott majd egy apró csókot nyomott ajkaimra. 

- Hozzá kell szoknod, hogy mostantól mindig melletted, leszek, és sosem hagylak el. 

- A jóhoz sosem nehéz hozzászokni – mosolyodtam el miközben felültem a takarót szorosan testemre tekertem majd felálltam az ágyról. – Most pedig öltözz, vadászni megyünk. 

- Csak nem megéheztél egy kis testmozgás után? – Kérdezte mellém lépve. Kezeimet ajkaira szorítottam ezzel is elhallgattatva miközben mind a ketten mosolyogtunk. 

- Fejezd be. És igen – mondtam majd csípőmet riszálva indultam el a fürdő felé. 


Edward szemszöge: 

Kétséget kizáróan megőrjít ez a nő. Most is, ahogy csípőjét riszálva ment a fürdőszobába megőrjített és legszívesebben rögtön utána mentem volna, hogy ismét az enyém lehessen. Oly nagy vágyat tud bennem kelteni, mint eddig még senki más. Pusztán a pillantása felperzsel. Úgy érzem, hogy nem bírok tovább magammal és muszáj, hogy csókolhassam. Hogy érezzem selymes bőrét kezem alatt. Hogy birtokolhassam testét. 

Gyorsan felkaptam magamra a nadrágot, az inget és a cipőt, míg a zakót kezembe vettem, majd az ajtóhoz mentem ám mielőtt kiléptem rajta még egy utolsó pillantást vetettem a fürdőszoba ajtajára.  Halott szívem összeszorult a tudatra, hogy ha még csak pár percre is, de itt kell hagynom őt. Nagy levegőt vettem, ami ugyan szükségtelen volt. mégis sikerült erőt merítenem, hogy elhagyjam a szobát. Vámpír sebességgel mentem a trónterembe hogy Aronak szóljak a vadászatról. 

Bent a teremben mindenki táncolt, vagy vidáman beszélgetett, észre sem véve hogy Bella és én nem voltunk itt. Szemeimet végigfutottam a tömegen, majd meg pillantva Arot családom körében feléjük vettem az iramot. Emmet mikor meglátott szája nagy mosolyra húzódott és gondolataiban halottam a vicces megjegyzéseket, melyeket tenni akar rám és Bellára. Amit odaértem mindenki felém pillantott. 

- Maradj csendben Emmet. – Előztem meg mielőtt még hangosan is kimondta volna. Aro felé fordultam, majd elmondtam neki, hogy pontosan mit is szeretnék. – Szólni szerettem volna, hogy Bella és én elmegyünk vadászni. Biztosíthatlak, hogy nagyon fogok rá vigyázni. 

- E felől kétségeim sincsenek – mosolygott rám miközben gondolataiban is ugyan ezt halottam – Jó vadászatot. – Veregetett vállon. 

A szobámba érve elővettem egy farmert és egy inget majd amint ez magamon volt már szerelmem szobájában is voltam, aki épen akkor lépett ki a fürdőszobából felöltözve, aminek egyrészt hálát adtam másrészt elkeserített, hogy nem láthatom most csodálatos testét. Vámpír sebességgel ott termetem mellette. Lágyan megcsókoltam miközben derekánál húztam magamhoz közel. 

- Na gyere menjünk vadászni – kulcsoltuk össze kezeinket.
Lassan sétáltunk az erőben miközben szerelmem a tájban gyönyörködött én pedig benne. Még most sem tudtam betelni szépségével, ami mindenkit levett a lábáról. 

-  Mit gondolhatnak most rólam a vendégek, akiket Aro megívott? Eljönnek, csupán miattam én meg ott sem vagyok. – Mondta el szerelmem bánatát, mire én azonnal elmosolyodtam. 

- Azt hogy te is ünnepelsz a vőlegényeddel csak éppen máshogy, mint ők. – Arca azonnal az a már jól ismert színt vette fel, ami csak még elbűvölőbbé tette. Ezen mosolyognom kellet. Imádtam mikor elpirul. 

- Mond, hogy ez nem igaz – temette fejét mellkasomba. 

- Sajnos nem mondhatom. Vagy akkor hazudnák neked, amit szerintem te sem szeretnél. – Emeltem fel fejét állánál fogva.

- Nem, valóban nem. 

- Na, látod. Ne törődj azzal, hogy mások mit gondolnak. – Csókoltam meg majd újra szemeibe néztem. Az egyetlen melyből megtudhatom, hogy pontosan mire is gondol, ha már gondolatait nem láthatom. Sokszor kívántam bárcsak láthatnám, de lehet, hogy ennek így kellet lennie. Oly sok élőlénynek hallom a gondolatait és a földön ő az egyedüli, akiét nem. Ez azért van, mert őt nekem teremtették, ahogy engem neki.  

Lassan folytattuk tovább utunkat mikor rossz érzésem támadt. Nem tudnám megmondani mi okozza, mégis fojtogatott, azt súgta hogy menjünk innen, olyan messze amennyire csak lehet. Szemeimet azonnal végigfutottam az erdőn, de nem láttam semmit sem.  Minden nyugodt volt, talán túl nyugodt is. 

Minden olyan gyorsan történt. Az egyik pillanatban még Bella mellet sétáltam következőben azonban már a levegőben repültem. Földet érve azonnal szerelmem felé vettem az irányt akit ketten is lefogtak. Agyamat elborította vörös köd, ami nem hagyta, hogy gondolkodjak csak cselekedtem. Minden áron meg kell őt mentenem. Nem hagyhatom, hogy valami baja legyen. Már majdnem előtte voltam, mikor még kettő megjelent előttem és mesze repítettek. Nem volt idő gondolkozni, azonnal felpattantam és harcoltam. Ruhám szakadt volt és kétfelé figyeltem, ami nem volt jó. A gondolat hogy Bellának valami baja lehet megőrjített. Egyszerre akartam megölni ezeket a férgeket és védeni Bellát és ez volt az a hiba, amit elvétetem. Olyan szorosan fogták Bellát, hogy moccanni sem tudott. Szemeibe néztem és az, amit ott láttam borzalmas volt. Szívem majd megszakadt. 

Fájdalommal és szerelemmel teli szempár volt az utolsó, amit láttam majd elsötétült minden előttem. Összeszorult szívvel borultam tudatlanul a földre.
Eszeveszetten futottam a kastély felé lélektelenül és összetörve. Nem tudtam rá vigyázni. Nem tudtam megvédeni. Nem érdekelt az ábrázatom nem érdekelt semmi csak hogy megmentsük. Utamat egyenesen a trónterem felé vettem és nagy robajjal nyitottam ki azt. Minden szempár rám tapadt. Nem kellet ahhoz tükörbe néznem, hogy tudjam, borzalmasan nézek ki. A döbbent tekintetek elárulták. 

- Elvitték. Képtelen voltam megvédeni. Én… én annyira sajnálom – néztem Aro szemébe. Carlisle azonnal mellettem termett. 

- Fiam mi történt? 

- Mi csak vadászni mentünk, amikor megtámadtak minket. Bellát lefogták. Próbáltam odajutni hozzá, de nem sikerült. Bárhogy próbáltam nem ment, majd minden elsötétült. Mikor felkeltem már nem volta sehol, próbáltam keresni, de mintha a föld nyelte volna el. Nem találtam és az én hibám hogy elvitték, ha jobban vigyázok rá…

- Nyugodj meg fiam. -  Lépett közelebb Aro. Arcán a düh és a bánat keveréke látszott – Szeretnék megkérni mindenkit arra, hogy menjen vissza a szobájába – mondta mire a vendégek elindultak. – Heidi kérlek, ügyelj arra, hogy mindenki a szobájában legyen. Demetri Félix az összes testőrrel menjetek és keressétek Bellát, hamarosan találkozunk. 

- Barátom. Talán bölcsebb lenne, ha nem az összes testőr menne. Mi van, ha arra számítanak, hogy mindenki elmegy és akkor megtámadják Volterrát.

- Bella fontosabb a várnál. Nem érdekel a trón, de az unokahúgom élete igen. 

- Bellát úgy szeretem, mintha a lányom lenne, de tudom, ő sem akarná ezt. Biztos vagyok benne, hogy sokan segítenének a vendégek közül is. – Aro elgondolkodott azon amit Carlisle mondott.
- Rendben akkor jobb lesz, ha készülődünk. Edward biztos lehetsz benne, hogy visszaszerezzük.

Bella szemszöge:

Egy sötét és hideg helyen voltam. Nem tudom, hogy pontosan hol. Nem számított velem mi lesz és csak remélni tudtam, hogy Edwardnak nem esett semmi baja sem. Szemeimből könny hullott az emlékre, amikor Edwardot láttam, ahogy tudatlanul a földre esik. Tudtam, hogy semmi nem tarthat örökké, mégis reméltem, hogy a boldogságom kicsivel tovább tart. 

Összekuporodva ültem a földön és csak remélni tudtam, hogy kijutok innen élve. Nem kellett hozzá sokat gondolkodnom, hogy kitaláljam ki is az, aki elrabolt. Hangok ütötték meg fülemet mire akaratlanul is megremegtem. 

- El kell, hogy engedjük. Erről nem volt szó. – A férfi hang furcsán megnyugtatóan hatott rám, amit nem értettem. 

- Nem engedjük el. Tudod jól, hogy mi minden forog kockán. – Olyan durva volt a hang, amely válaszolt, hogy ismét megremegtem. 

- De hisz állapotos. – Megdöbbentem. Eddig teljesen biztos voltam benne, hogy rólam beszélnek. 

- Biztos vagy benne? 

- Tudod, hogy a képességek sosem hazudnak. Nem fogom hagyni, hogy egy állapotos nőt ilyen körülmények között tartson. Tőlem lehet ő bárki is, de nem fogom hagyni, hogy Isabellát bármely módon is bántsa. – Döbbenet. Ez jellemzett. Kezem azonnal lapos hasamra siklott. Gondolataim összekavarodtak. Mégis tudtam, hogy igaz. Éreztem őt, legyen bármely apró is. Szívem eszeveszett vágtába kezdett, szemem elhomályosult a könnyektől. Már nem érdekelt, hogy miről beszélnek odakint. Csak azt tudtam, hogy bármi áron is, de megfogom védeni ezt a kis csöppséget. Bárcsak Edward is velem lehetne. Vajon mit szólna hozzád? Beszéltem hasamhoz és előttem volt egy kép mikor nagy hassal ülünk a kanapén és Edward a hasamhoz beszél. Mindent meg fogok tenni, hogy ez a kép valóság váljon. Érted bármit megteszek. Suttogtam halkan.
Szeretlek.

Remélem hogy tetszett :) 
 

8 megjegyzés:

  1. Szia!

    Nagyon jó ez a feji, csak így tovább. Lécc siess a kövivel mert nagyon várom mi lesz Bella é a baba sorsa és remélem megöli Ed azt a vámpírt aki elrabolta tőle.

    Puszi Ula D :) :@

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia
      Örülök hogy tetszett. Sietek a következővel már a fele kész csak a komikra várok hogy folytassam.
      Köszönöm hogy írtál
      Puszi

      Törlés
  2. :D :D
    Tudtam hogy terhes! :)
    Nagyon jó lett! És szép hosszú! :P
    Kár hogy ilyen rövid ideig tartott a boldogságuk... de azért nem olyan nagy baj. Kicsit izgisebb ez az egész így! Ed biztos örülni fog a babának. :) Kíváncsi vagyok mi lesz Belláékkal.
    Na éés azt is tudtam, hogy kinézetet váltassz. :P Szép lett. És boldog szülinapot a blognak!!! :D
    Várom a kövit.
    Orsy

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia
      Örülök hogy tetszett. Hát igen állapotos Bella. Hosszút akartam és örülök neki hogy tetszett a hossza. Lehet hogy most rövid ideig de még lesznek boldogok.
      Köszönöm. Reméltem hogy tetszeni fog valakinek a kinézete.
      Sietek a kövivel és köszönöm.
      Puszi

      Törlés
  3. Hali!
    Wáó:D Nekem nagyon tetszett:) Volt benne minden mi szem szájnak ingere:D hehe :D Nagyon tetszett tényleg élvezetes volt (és nem csak a 18+os jelenet:D) Hmm hát igen talán Ednek lehetett volna esélye legyőzni az ellenfeleket ha nem borítja el az elméjét a vörös köd:D nah mind1 :D Aro pipa ami nem jelent túl jót az ellennek :D Hmm Bella terhes :D Király ez Bellának még több erőt ad viszont az ellenség kezében is van most így egy "adu ász..." Hmm kíváncsi vagyok ki az aki Bellát védelmezi az ellenséges táborban :o Kösziiiiiiiii

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia

      Nagyon örülök hogy tetszett. Lehet hogy akkor sikerült volna. Bizony Aro dühös és az nem jó. Nagyon szereti Bellát és sosem engedné hogy bántódása essen.
      És valóban babát vár. Valószínűleg nagyon megfogtok azon lepődni hogy ő ki is valójában.
      Köszönöm hogy írtál.
      Puszi

      Törlés
  4. Szia Beky!
    Imádtam! Köszönöm, hogy ilyen hosszú fejezetet raktál fel. Élvezet volt olvasni. :D
    Elég sok minden történt ebben a fejezetben, ami nagyon tetszett. Nem is tudom hol kezdjem. :D
    Bella a bálján nagyon szép beszédet tartott, de utána Alice kirohanása nagyon aranyos volt.
    Egy kérdés! Ha Bellát elrabolták, akkor Edwardot miért nem? Ezt valahogy nem értem. Bocsi.
    Bella terhes? De jó! :) Remélem a babának nem lesz semmi baja. Azt Bella nem élné túl.
    Várom a folytatást!
    Puszi: Lexy

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Lexy
      Szívesen. Örülök hogy tetszett. Edwardot azért nem rabolták el mert ő nem kellet nekik csak Bella. Remélem így érted de a következő fejezetből megtudod. Köszönöm hogy írtál
      Sietek a kövivel :)
      Puszikaa :)

      Törlés