kedd

22. Fejezet. Ízelítő. :)


Tudom nem sok valami, de azért remélem, hogy örültök majd neki :) :) 
Puszi

Bella szemszöge: 

Az ágyamon feküdtem és a plafont néztem. Gondolataim a tánc körül forogtak. Jó volt újra táncolni. Az az adrenalin löket, ami akkor szabadul fel, amikor a táncparkettre lépek valami fantasztikus. Ezt az érzést szeretem. Ez az az érzés, ami miatt a táncba szerettem. De most mégis más volt, sokkal jobb, mert most Edward táncolt velem. Mosoly szaladt a számra ettől a gondolattól. Imádom, amikor magához ölel, és alig akar elengedni. Sajnos semmi sem tarthat örökké. Pár nap múlva el kell válnunk és soha többé nem szabad vele találkoznom. Nem sodorhatom veszélybe, nem okozhatok neki akkora fájdalmat. 

Az én életemnek nem lehet boldog vége. Ebbe beletörődtem. Abba viszont nem, hogy a szerelmemet is elvesztem. Gyűlöltem Arot, amiért ezt tette. Gyűlölöm, amiért újra találkoznom kellet Edwarddal. Kezemmel letöröltem forró könnyeimet, amik eláztatták az arcomat. 

Van-e örök élet és örök boldogság? Nem tudom. Mindaz mellett hogy haragszom Arora, mégis köszönettel tartozom neki. Köszönettel, hisz megtudhattam ismét milyen az, hogyha testvéreim és szüleim vannak. Szülők, akik minden rossz cselekedeted ellenére szeretnek. Testvérek, akikben mindig megbízhatsz és számíthatsz, mert tudod, bármi van ők ott állnak melletted és mindig segítetnek. 

Kezemet párnám alácsúsztattam, majd kivettem a már gyűröttre fogdosott képet. Szüleim mosolyogtak róla vissza. Mint megannyiszor, most is összeszorult a szívem. Hiányoznak nagyon. Ám tudom, hogy szeretnek és én is őket és csak reménykedni tudok, hogy akkor, amikor eljön az idő én is ott lehetek velük.

4 megjegyzés:

  1. Szia Beky!
    Nagyon ügyes vagy. Meg jól is csinálod ezt az írósdit. Csak azt sajnálom, hogy nincs elég időd ezzel foglalkozni. Ha más nem is én megértelek. Itt másfél hónappal az érettségi előtt. Hidd el egy cipőben járunk.
    Puszi: Lexy

    VálaszTörlés
  2. Jajjjjj nagyon szépen köszönőm és a komit is.
    Tényleg rossz hogy nem tudom úgy hozni a fejezeteket ahogy szeretném. De ez az év ilyen és ha minden jól megy, akkor május közepétől majd sokkal jobb lesz és sókkal gyorsabban és hosszabb fejezeteket tudok majd hozni. :)

    VálaszTörlés
  3. Szia. Azt szeretném megkérdezni, hogy mikor tudod felrakni az igazi fejeetet mert már nagyon kivi vagyok rá? Remélem hamarosan. Puszi Ula D :)

    VálaszTörlés
  4. Nemsokára felteszem csak most ez a pár napom elég zűrös a kis érettségi miatt, de ígérem, hogy amint tudom hozom ide is. :) Már én is kíváncsi vagyok, hogy, majd mit szóltok hozzá. Remélem, hogy tetszeni fog. :)
    Puszi

    VálaszTörlés