péntek

Beszámoló :) :)



Sziasztok.
Még nem a Frisset hoztam. Ma voltam a húgommal moziba és megnéztük A Breaking Dawnt. Gondoltam elmondom a véleményem. :D
Szerintem az eddigi részek közül ez a legjobb. Hihetetlen, hogy ebben minden benne van, ami a könyvbe is és minden olyan valósághű. Nem látni benne semi olyat ami mű lenne. :)
Amikor bella terhes látszik rajta az, hogy mennyire lefogyott.
Jacob szenvedése néha hihetetlen és az, amikor megtudja, hogy meghal szerintem nagyon szomorú.
Mégis ami a legjobban szívszorító volt számomra, az az, amikor az első részben hallott zenék felcsendültek és némelyik résznél a régebbi részek képei is megjelentek. Sokat kellett várni rá, de megérte:)
És továbbra is nagy izgalommal várom a következő és egyben utolsó :( részt. 
Remélem, hogy annak, aki már látta tetszett, és az aki még nem, feltétlenül nézze meg. Légyszi írjátok meg a véleményeteket.
Kíváncsi vagyok rá :D
Puszi Beky

7 megjegyzés:

  1. Szia!!
    Én vasárnap megyek, és izgalommal várom a beszámolód alapján!!! :)
    Már Nagyon várom, és le fogom írni a véleményemet!!! :)
    Az előzetesek alapján is nagyon tetszik, de így a Véleményednek köszönhetően még izgatottabb vagyok!!! :)
    Alig várom, hogy én is láthassam!!!
    Puszi: Kitti

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Én tegnap láttam a mozikba és imádtam :D Igazad van minden benne volt ami a könyvbne sőt volt olyan rész ami szinte szó szerint. Nagyon izgalmas volt nem volt egy olyan perc sem ami ne kötötte volna le a figyelmemet. Nekem a kedvencem Bella átváltozása volt....azt fantasztikusan megcsinálták :D!
    Netty

    VálaszTörlés
  3. Igen nekem is az nagyon tetszett, amikor átváltozott Netty.
    Örülök hogy a véleményem miatt még jobban várod. Biztosan tetszeni fog, mert nagyon jól megcsinálták.
    Köszönöm, hogy irtatok és remélem, hogy ha majd megnézed, akkor megírod, nagyon kíváncsi vagyok a véleményedre csakúgy, mint a többiekére, úgyhogy bátran írjátok meg.

    VálaszTörlés
  4. Szia! Ezt a filmet nem lehet rosszul megcsinálni! IMÁDTAM! A szereplők baromi jók voltak, gyönyörű helyszineken vették fel,látványos volt, csordultig érzelmes. Minden rajongónak látnia kell! / Párom szerint lehetet volna benne több harc,de nei is tetszett a film/

    VálaszTörlés
  5. Az biztos mondjuk a New Moon nekem nem annyira jött be de ez valami fantasztikus volt és most talán mindenki többet is szerepelt. Esme is többet szólalt meg.
    Egyszóval nagyon jóó tele érzelmekkel.

    VálaszTörlés
  6. sziasztok!
    Én is láttam a mozikban és nagyon nagyon tetszett. Ez lett a legjobb rész szerintem a 4 közül. Remekül a könyv szerint zajlottak az események, aminek örültem :)
    A legjobb jelenet szerintem is Bella átváltozása volt (jó látványos lett :D ), de még tetszett a bevésődés és utána ahogy mindenki megtudja Edward szájából. Nem lehet szavakat találni rá!!!! Hogy fogjuk kibírni a második részéig :( ? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Nem tudja valaki, hogy mikor lesz? Mert először még 2012. novemberről volt szó, de most hallottam 2012 nyarat is. Könnyebb úgy várni, ha tudom mikorra várható. De persze addig is olvassuk a történeteket a kedves blogíróktól :D .

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm a beszámolód.
    Igazad van nagyon jó lett és én is már alig várom a következő részt. Én úgy tudom hogy 2012 novemberében lesz. Mondjuk szerintem jó is hogy ennyit kell rá várni mert nagyobb az izgalom :)
    Félek hogy utána már nem sokan fognak ilyen történeteket írni vagy olvasni. Én ameddig lehet biztos hogy fogok írni a film után is. Mert imádom és ez nem múlik el egyhamar. :)

    VálaszTörlés